Tören, Devrek Şehir Stadyumu’nda düzenlendi.

Protokol ve Katılım

Törene, Devrek Kaymakamı Muhammed Evlice, Çaycuma Kaymakamı Mehmet Göze, Gökçebey Kaymakamı Musa Türkmen, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Prof. Dr. Servet Karasu, Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz, ilçe protokolleri, senato üyeleri, akademisyenler, Çanakcılar Şirketler Grubu adına Semiha Çanakcı, hayırsever Avukat Ali Osman Odabaş, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı.

I M G 4091

Açılış ve Konuşmalar

Müdür Bozkan zirveye davet edildi! Müdür Bozkan zirveye davet edildi!

Tören, öğretim elemanları ve öğrencilerin tören alanına gelmesiyle başladı. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından, Çaycuma MYO birincisi Ece İrem Kaymakyemez konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıktı. Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programını birincilikle bitiren Kaymakyemez, akademisyenlerin büyük özveri ve ilgisiyle desteklendiklerini belirterek, ZBEÜ yönetimine, bölüm hocalarına, arkadaşlarına ve ailesine teşekkürlerini sundu.

I M G 4092

Rektör Özölçer’in Konuşması

Mezuniyet töreninin açılış konuşmasını gerçekleştiren ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, 1924 yılında temelleri atılan üniversitenin bir asrı doldurduğunu ve her geçen gün daha çok adından söz ettirdiğini vurguladı. Akademik, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda hızlı bir yükseliş ivmesi yakalayan üniversitenin mezuniyet törenlerinin de bu başarıyı yansıttığını belirten Rektör Özölçer, tüm akademisyenlere, idari personele, öğrencilere ve ailelerine teşekkür etti. Mezunların Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ni temsil edeceğini ve onlarla büyük gurur duyduklarını ifade eden Özölçer, öğrencilere mezuniyet sonrası yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarı diledi.

I M G 4095

Kaynak: Bülten