Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, rektör yardımcıları, akademisyenler, idari personel ve öğrencilerin katılımıyla 15 Temmuz Kampüsü'nde gerçekleşen açılışta bando takımı eşliğinde yapılan kutlamalar renkli görüntülere sahne oldu.

Stantlar Gezildi, 100. Yıl Pasta Kesildi

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından standları gezen Özölçer ve beraberindekiler, öğrencilerin açtığı stantlarda kendi bölümlerini ve kulüplerini tanıtma fırsatı buldu. Ayrıca, Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencilerinin hazırladığı 100. yıl pastası da kesildi.

Pizza restoranında Kuver ücreti! Vatandaş isyan etti Pizza restoranında Kuver ücreti! Vatandaş isyan etti

Rektörden Açıklama

Şenliğin açılışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Rektör Özölçer, şenliklerin üniversite için önemini vurgulayarak, öğrencilerin eğlenmesi, kariyer zirvesine katılması ve Ar-Ge projelerini sergilemesi gibi etkinliklerin yer aldığını belirtti. Ayrıca, üniversitenin 100. yılını da kutladıklarını dile getirdi.

Eğlence Devam Edecek

Halk oyunları gösterileri, yöresel yemek ve dans gösterileri, konserler, sinema gösterileri ve tiyatrolar gibi etkinliklerle devam edecek olan şenlik, öğrencilere ve halka keyifli anlar yaşatacak.

İHA

Zonguldak Haberleri

Editör: Aybüke Ünal