2011/Ocak sayısı ile başlayan ve o zamandan beri yılda iki sayı (Haziran-Aralık) olarak yayımlanan dergi, 2024 yılında yapılan bir karar değişikliği ile Nisan, Temmuz ve Kasım aylarında olmak üzere yılda üç defa yayımlanma kararı aldı. Bu değişikliğin ardından 2024 yılı ikinci sayısı olan Temmuz sayısı (2024-Cilt: 14 Sayı: 2) okuyucularla buluşturuldu.

2024072509.10.35

Baş Editörün Teşekkür Mesajı

BEUN Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi ve Karaelmas Fen ve Mühendislik Dergisi Baş Editörü Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım, derginin yayımlanma sürecinde gösterdiği ilgi ve teşviklerinden dolayı başta BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer olmak üzere katkı sunan tüm yazarlara, hakemlere, alan editörlerine, yayın kuruluna ve yayınevine teşekkürlerini iletti.

Milletvekili Bozkurt, hükümet konağı ve Emniyet Müdürlüğü binası için tarih verdi! Milletvekili Bozkurt, hükümet konağı ve Emniyet Müdürlüğü binası için tarih verdi!

Yeni Sayının Okurlara Katkısı

Prof. Dr. Yıldırım, büyük bir titizlik ve emekle hazırlanan derginin yeni sayısının okurlara önemli katkılar sağlamasını temenni etti. Bu sayının içeriği, fen ve mühendislik alanındaki güncel araştırmalar ve yenilikçi çalışmaları kapsayarak, bilim dünyasına değerli bilgiler sunmayı amaçlıyor.

Zonguldak Haberleri

Kaynak: Bülten