Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, sağanak yağış sonrasında kapanan  Kadırga rampasını değerlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, sorunun altyapıdan kaynaklandığını ve AK Parti döneminde bu sorunun çözülmediğini belirti.

Başkan Zaimoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Zonguldak Cuma namazı saati! Ezan kaçta okunuyor? | Zonguldak namaz vakitleri Zonguldak Cuma namazı saati! Ezan kaçta okunuyor? | Zonguldak namaz vakitleri

“Dün şiddetli ani gelişen yağmur yaşadık. Belediye personellerimiz teyakkuz halinde çok değerli çalışmalar yaptılar. Sorun yaşamadan bu yağmuru atlattık. Kadırga rampasında yaşanan sorunu tersten okuma yapmak istiyorum. Ana boruda çökme olmuş. Peki seçimden buyana 5 ay geçti. Demekki bizden önceki dönem altyapı hizmeti noktasında kahraman ilan edilen heyet demekki yatmış. 300’lük boruyla çapraz vesaire sorgulamasını gördük. Tahsin Erdem ve belediyeye bağlayanlarını hayretle görüyorum. Hemen dar ağacı kuruldu. Bu sabah saat: 05:00’a kadar o yolu yardılar. 12 saat geçmeden yolu açtılar. 5 senedir yatmış bir yönetim”dedi.

Muhabir: Emre Can Bayram