Zonguldak Basket 67 Spor Kulübü Başkanı Kanat Tan, bu yılki Zafer Bayramı’nı kutlayamadıklarını belirterek, yaşadıkları üzüntüyü dile getirdi. Başkan Tan, planladıkları büyük kutlamaları gerçekleştiremedikleri için Zafer Bayramı’nı buruk bir şekilde geçirdiklerini ifade etti.

"Zafer Bayramını Kutlayamadık"

Başkan Tan, açıklamasında sahaya çıkamamanın verdiği hayal kırıklığını şu sözlerle paylaştı: “4 yabancı oyuncusu olan, süper lige çıkmış şampiyon takımımızla idman öncesi Türk bayrağı açıp Zafer Bayramı’nı kutlamak nasip olmadı.” Bu özel günü, sahada coşkuyla kutlamayı planlayan takım, planlarının suya düşmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Tan, ayrıca evlerinde oynayacakları ilk maçın, Avrupa Euroleague şampiyonu Fenerbahçe ile olacağını ve bu maçı TRT'nin canlı olarak yayınlayacağını belirtti. Başkan Tan, “TRT canlı yayında tüm dünyaya şanlı taraftar gücümüzü gösterecektik. Zonguldak’a vereceği katma değeri düşünemiyorum bile,”

Kdz.Ereğli Belediyespor, TFF tarafından küme düşürüldü! Kdz.Ereğli Belediyespor, TFF tarafından küme düşürüldü!

Zafer Bayramı Coşkusu Başka Bahara

Kanat Tan’ın açıklamaları, kulübün ve taraftarların ne kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını gözler önüne serdi. Planlanan büyük kutlamaların yapılamaması, Zonguldak Basket 67 Spor Kulübü’nü ve taraftarlarını buruk bir Zafer Bayramı ile baş başa bıraktı.

Muhabir: Emre Can BAYRAM