Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının “Emekliler Yılı” olarak ilan edilmesiyle Zonguldak SGK İl Müdürü İhsan Şan’ın ve yönetimindeki ekibinin, kollarını sıvayarak kentteki kayıtlı yaklaşık 175 bin emeklinin projelerden indirimli faydalanması için sahada koşuşturarak sektörlerin kuruluşlarıyla birebir görüşmelerde bulundukları görüldü.

Yüz Yetmiş Beş Bin Emekli Için Koşuşturuyor!Zonguldak Haberleri (1)

HASTANELERDEN DE FAYDALANACAKLAR

Zonguldak SGK İl Müdürü İhsan Şan’ın ve yönetimindeki ekibinin hummalı çalışmaları kapsamında özellikle Zonguldak’ın şehir merkezindeki Özel Level Hastanesi’nin yanı sıra Karadeniz Ereğli ilçesindeki Özel Kdz. Ereğli Echomar Hastanesi ve Özel Ereğli Anadolu Hastanesi’nin hizmetlerinden emeklilerin indirimli faydalanmaları amacıyla     protokol imzalandığı, ayrıca alanında birçok sektörlerle benzer anlaşmaların hayata geçirildiği, diğer sektörlerle de görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Pizza restoranında Kuver ücreti! Vatandaş isyan etti Pizza restoranında Kuver ücreti! Vatandaş isyan etti

Yüz Yetmiş Beş Bin Emekli Için Koşuşturuyor!Zonguldak Haberleri (3)

HEDEF KONULDU

Zonguldak’taki emeklilerin lehine olacak projelerde kamu kurumlarının yanı sıra bankalarla ve özel şirketlerle protokoller imzalandığı, program kapsamında emeklilerin yaşam kalitesini artırmak, konaklamadan ulaşıma, gıdadan giyime, sağlığa, sosyal ve eğitim faaliyetlerine kadar birçok hizmette ayrıcalık, öncelik, indirim gibi uygulamaların yapılmasının sağlanmasının tek tek hayata geçirilmesine yönelik hedef konulduğu öğrenildi.

Yüz Yetmiş Beş Bin Emekli Için Koşuşturuyor!Zonguldak Haberleri (2)

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN  EMEKLİLER YILI MESAJI

Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 2024 yılı “Emekliler Yılı” mesajı şöyle:
“Ömürlerinin en güzel yıllarını; aileleriyle birlikte ülkemiz ve milletimiz için çalışarak, Türkiye için katma değer üreterek harcayan emeklilerimizi baş tacımız olarak görüyoruz.
Emeklilerimizin hak ettiği saygıyı görmesi, hayatlarının bu özel dönemlerini daha huzurlu, daha sağlıklı ve güven içinde geçirebilmeleri önceliklerimiz arasında yer almaktadır.
Bu anlayışla 2024 yılında, çalışma ve sosyal güvenlik başta olmak üzere emeklilerimizin yaşamlarına katkıda bulunacak pek çok yeni projeyi hayata geçiriyoruz.
‘Türkiye Yüzyılı'nın Emektarları’ projesi, devletimizin ve milletimizin emeklilerimize olan şükran borcunun bir nişanesidir.

2024 yılını ‘Emekliler Yılı’ olarak değerlendirerek, emeklilerimizin sağlıktan ulaşıma, sosyal imkanlardan kültürel faaliyetlere kadar geniş bir yelpazede sosyal haklarını genişletecek adımlar atıyoruz.”

Zonguldak Haberleri

Muhabir: Orhan Akyüz