Bahçelievler Mahallesi 102 Sokak güzergahının otobüs şoförü Haşim Korkmaz’ın, yolculara güleryüzle hitap etmesinin yanı sıra kendi bütçesinden satın aldığı kolonyayı ikramda bulunması memnuniyetle karşılanıyor.

f9cf1388-2173-4643-866f-34fdcd4d7dcc

‘’ÇEŞİTLİ İKRAMLAR PLANLIYORUM’’

O köprünün çelik konstrüksiyonu yerleştirildi! O köprünün çelik konstrüksiyonu yerleştirildi!

Kolonya ikramının yanında alternatif hizmetlerde de bulunacağını anlatan Korkmaz, şöyle konuştu:
‘’İnsanların yüzlerinde çoğu zaman mutsuzluğu ve hüznü hissediyorum, buna da üzülüyorum. Biraz olsun yüzlerini güldürebilmek için kolonya satın alarak otobüse binen çocuk, yaşlı, kadın herkese kendimce ikramda bulunuyorum. Ayrıca çeşitli ikramlar da planlıyorum. Müşterilerimi memnun etmekten haz duyuyorum, hizmet memnuniyetinde müşteri memnuniyeti olmazsa olmazımdır. 
Birbirimize sevgiyle bakmalıyız, sevgiyle yaklaşmalıyız, yardımcı olmalıyız ve kucaklamalıyız. İnanın ki böyle davranışlarda bulunmak zor değil, yeter ki isteyelim.’’

‘’SİZLERİ MUTLU GÖRMEKTEN MUTLU OLUYORUM’’

Bu arada yolculardan bazılarının ‘’kolonya ikramına alıştırdınız, devamını bekliyoruz, ayrıca çikolata benzeri başka ikramlarda da bulunacakmısınız’’ şeklindeki esprili söylemlerine şoför Korkmaz, ‘’tabii ki yolcularıma başka alternatifler düşünüyorum, sizleri mutlu görmekten mutlu oluyorum’’ diye yanıtladı.
Bu arada şoför Korkmaz’ın, diğer sürücüler tarafından örnek alınması gerektiğini anlatan yolcular, uygulamadan duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.

HABER: ORHAN AKYÜZ
FOTOĞRAF: ORHAN AKYÜZ

Editör: Aybüke Ünal