Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti Beldesi’nde meydana gelen feci kazada, kontrolden çıkan traktör uçuruma yuvarlandı. Traktörün altında kalan 21 yaşındaki Muhammed Can Dedeoğlu, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Orman Yolunda Kontrolünü Kaybetti

Kaza, Ilıca Yaylası’ndan köyüne dönmekte olan Muhammed Can Dedeoğlu’nun kullandığı 14 BC 470 plakalı traktörün, orman yolunda kontrolden çıkmasıyla meydana geldi. Kontrolden çıkan traktör, uçuruma yuvarlanarak devrildi. Traktörün altında kalan genç, olay yerinde can verdi.

Aile Haber Alamayınca Gerçek Ortaya Çıktı

Kaza sonrası ailesi, Dedeoğlu’na ulaşamayınca endişelenerek aramaya başladı. Yayla yolunda yapılan arama sonucunda, traktörün uçuruma devrildiği fark edildi. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesinin ardından sağlık ve jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, genç adamın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Muhammed Can Dedeoğlu’nun cenazesi, otopsi yapılmak üzere Mudurnu Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatıldı.

AFAD'dan Bartın ve Zonguldak için turuncu, Düzce, Sakarya, Bolu, Karabük ve Trabzon için ise sarı kodlu uyarı! AFAD'dan Bartın ve Zonguldak için turuncu, Düzce, Sakarya, Bolu, Karabük ve Trabzon için ise sarı kodlu uyarı!

Bolu Haberleri

Kaynak: İHA