TTK’dan ocak arabaları için ihale! TTK’dan ocak arabaları için ihale!

Yeşilay’ın 74. Olağan Genel Kurul Toplantısı 25 Mayıs Cumartesi günü İstanbul’da Sepetçiler Kasrı’nda yapıldı.

Toplantıda, yeni genel başkan ve yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Alkol, tütün, madde, kumar ve teknoloji bağımlılıklarıyla mücadele eden Yeşilay’ın genel başkanlık görevini son üç dönemdir Prof. Dr. Mücahit Öztürk sürdürüyordu. Öztürk, toplantıda yaptığı konuşmada Yeşilay’ın hem Türkiye’de hem de dünyada önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirtti.

“74. DÖNEM GENEL BAŞKANI ZONGULDAKLI OLDU”

Toplantıda, 74. Dönem Genel Başkanlığı’na Doç. Dr. Mehmet Dinç seçildi. Dinç, Yeşilay’ın bağımlılıklarla mücadelesini daha da ileriye taşıma hedefinde olduklarını vurguladı. Ayrıca, Yeşilay’ın yeni yönetim kurulu üyeleri de açıklandı. Toplantıya Zonguldak’tan Şube Başkanı Selahattin ÇOLAK ve Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk YILDIZ diğer İllerin Şube Başkanları ile delegeleri katıldı. Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Doç. Dr. Mehmet Dinç, Doç. Dr. Muhammed Tayyip Kadak, Sümeyye Ceylan, Prof. Dr. Murat Şentürk, Dr. Mehmet Güllüoğlu, Çetin Dönmez, Ülkenur Büke, Çağrı Soyer, Dr. Şeyma Halaç, Doruk Malhan, Yasin Erol, Gaye Somuncu Yılmaz ve 

Prof. Dr. Şule Alan.

“ZONGULDAK YEŞİL AY, BAKAN YARDIMCISINA BİRİFİNG VERDİ”

Zonguldak Yeşil Ay Şube Başkanı Selahattin Çolak ve Yeşil Ay yönetim Kurulu üyesi Ömer Yıldız Genel Kurula katılım sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı ve aynı zamanda Yeşilay Mütevelli Heyeti Üyesi olan Doç.Dr. Safa KOÇOĞLU hanıma Zonguldak’takifaaliyetleri hakkında bilgi verdiler, Bakan Yardımcısı Sefa Hanım’da her türlü konuda destek olacaklarını belirtti.

Editör: Emre Bayram