Adım adım takip etti! Madenci kenti uzay kafes köprüye kavuşuyor! Adım adım takip etti! Madenci kenti uzay kafes köprüye kavuşuyor!

Yeni̇den Refah Partisi Zonguldak milletvekili adaylarının, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde köylerde ziyaretlerde bulundukları bildirildi.

yrf4

Yeni̇den Refah Partisi Zonguldak İl Başkanlığı’nın, yazılı basın açıklamasında, şunlar kaydedildi:

‘’Yeniden Refah Partisi Zonguldak birinci sıra milletvekili adayı Necdet Sarı, üçüncü sıra milletvekili adayı Muhittin Açıkgöz, dördüncü sıra milletvekili adayı Yasin Satan’ın yanı sıra İl Başkanvekili Kenan Zeren, Merkez İlçe Başkanı Servet Zengin, il yönetim kurulu, merkez ilçe yönetim kurulu, il gençlik kolları yönetim kurulu üyeleriyle kentimizdeki köylerimizde bayram ziyaretleri gerçekleştirildi.

yrf2

Ziyaret programlarımızda yer alan Beycuma beldesine bağlı Hacıali, Karapınar ve Kasımlar köyleri ile Arslanoğlu, Arabancı ve Taşağlı mahallesinde, merkez ilçeye bağlı Karadere, Ayvatlar, Saraycık, Kumtarla, Kuşca ve Taşçılar köyleri ile Gökçebel ve Kirazlı mahallesindeki kahvehanelerde köy halkıyla bayramlaşarak projelerimiz ve yapacak olduğumuz çalışmalar hakkında bilgi verildi, sonrasında da köy halkının soru ve sorunları dinlenildi.’’ 

yrf3

Editör: Emre Sürücü