Bu yenilik ile birlikte, ilçedeki hastalar artık başka illere gitmek zorunda kalmayacak. Ünitenin açılması, hastaların her Cuma günü endoskopi ve kolonoskopi işlemlerini burada yaptırmalarını sağlayacak.

Yeni Ünite İle Hastalar Çaycuma İlçesi'nde Kalacak!222

Başhekimden Teşekkür ve Mutlu Açıklama

Çaycuma Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Avni Çelik, ünitenin açılmasının ardından yaptığı açıklamada, bu önemli adımın gerçekleşmesinde emek veren herkese teşekkür etti. Çelik, hastanenin tıbbi alanda sürekli gelişim göstereceğini ve hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

Genel Cerrahi Uzmanından Bilgilendirme

Çaycuma Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Ağar, ünitenin kurulmasının ardından anestezi doktorlarıyla birlikte hasta kabulüne başladıklarını söyledi. Her Cuma günü yapılacak işlemler için, günde ortalama 6-10 hasta kabul edileceğini belirten Ağar, hastaların aynı gün taburcu edileceğini ifade etti.

Yeni Ünite İle Hastalar Çaycuma İlçesi'nde Kalacak!3

Başhekimin Açıklamaları

Çaycuma Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Hazel Ercan Mutlu, ünitenin Çaycuma halkına büyük fayda sağlayacağını belirtti. Mutlu, hastaların başka yerlere gitmeden endoskopi ve kolonoskopi hizmetlerinden faydalanabileceklerini söyledi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Hastane Müdüründen İlk Uygulama Müjdesi

Çaycuma Devlet Hastanesi Müdürü Feti Kuzu, ünitenin faaliyete geçmesiyle ilk endoskopi uygulamasını yaptıklarını duyurdu. Kuzu, Çaycuma'ya ve hastaneye hayırlı olmasını dileyerek, emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür etti.

O köprünün çelik konstrüksiyonu yerleştirildi! O köprünün çelik konstrüksiyonu yerleştirildi!

Yeni Ünite İle Hastalar Çaycuma İlçesi'nde Kalacak!34

Hastalar Memnuniyetlerini Dile Getirdi

İlk endoskopi yapılan hastalardan Seli Maden, işlemin rahat geçtiğini ve herhangi bir rahatsızlık hissetmediğini belirtti. Karın ağrısı şikayetiyle başvuran Aykut Gider ise, uzun randevu süreleri yerine Çaycuma'da hizmet almanın avantajlı olduğunu ifade etti ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Çaycuma Haberleri

Kaynak: HABER MERKEZİ