ZONGULDAK

Yatırım programı Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde başlatıldı!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Başkent EDAŞ tarafından hayata geçirilen Kilimli Çevre Yolu Aydınlatma Projesi'ni yerinde inceledi.

Abone Ol

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Başkent EDAŞ tarafından hayata geçirilen Kilimli Çevre Yolu Aydınlatma Projesi'ni yerinde inceledi. İnceleme sonrası açıklamalarda bulunan Avcı, projenin 2024 yılı yatırım programı kapsamında Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde başlatıldığını duyurdu.

Aydınlatma ile Güvenlik Artacak

Kilimli Çevre Yolu'nda, Uzunkum Tüneli ile Arslankaya Tüneli arasında yer alan 1,5 km uzunluğundaki yolda, 58 aydınlatma direği tesis edilerek yolun güvenliğinin artırılması hedefleniyor. 8 milyon TL’lik proje ile can ve mal güvenliği risklerinin minimize edilmesi amaçlanıyor. Projenin şu ana kadar 10 direğinin dikildiğini belirten Avcı, çalışmaların hızla devam ettiğini kaydetti.

Bakan Bayraktar’a Teşekkür

Avcı, projenin özellikle gece saatlerinde yaşanan görüş mesafesi sorununu ortadan kaldıracağını vurgularken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Projenin tamamlanmasıyla yolun daha konforlu ve güvenli hale geleceği ifade edildi.