Yağma suçundan arananlardan 1’i tren garında, diğeri de köyünde enselenerek kodese konuldu.

Zonguldak’ta tehdit, hakaret ve yağma suçundan aranan 2 kişiden 1’inin Karabük’ün Yenice ilçesindeki tren garında, diğerinin de aynı ildeki köyünde yakalandıkları bildirildi.

19739Fb6 3257 4942 8C6D 3Ab949D895C0

Zonguldak İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün, yazılı basın açıklamasında, şunlar kaydedildi;
“Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde 05.06.2024 günü durakta otobüs bekleyen 1 şahıs, etrafında tanımadığı 2 şahsın küfürlü konuşmalarından rahatsız olduğu için kendilerini uyarması üzerine saldırılarına maruz kalarak darp edildiğini, yaşanan arbede esnasında üzerinde bulunan cüzdanını düşürdüğünü ve cüzdanında bulunan 500 TL parasının söz konusu kişiler tarafından alınarak olay yerinden kaçtıklarını bildirerek şikâyetçi olmuştur.
Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı’nca, Jandarma Dedektifleri (JASAT)destekli özel ekip kurulmuş, yapılan geniş çaplı araştırma ve soruşturma sonucunda 2 şüpheli şahsın kimlik bilgilerine ulaşılmıştır. 

1’i tren garında diğeri köyde yakalandı

Şüpheli şahısların olay yerinden otostop çekmek suretiyle kaçtıkları ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinden Karabük iline tren bileti aldıkları tespit edilmiştir. Aynı gün Karabük İl Jandarma Komutanlığı ile yapılan eş zamanlı operasyonla 1 şahıs Karabük ili Yenice ilçesi tren garında, 1 şahıs ise Karabük ilinde ikamet ettiği köyde yakalanarak gözaltına
alınmıştır.

Tutuklandılar

Zonguldak'ta trafik tıkandı sürücüler isyan etti! Zonguldak'ta trafik tıkandı sürücüler isyan etti!

Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda 06.06.2024 günü adli makamlara sevk edilen 2 şüpheli şahıs tehdit, hakaret ve yapma suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na sevk edilmiştir.”

Muhabir: Orhan Akyüz