2011 yılında 24’üncü dönem CHP Zonguldak Milletvekili olduktan sonra dokunulmazlık alarak cezaevinden çıkan Prof. Dr. Mehmet Haberal ve ailesi Zonguldak’a hastane sözü vermişti. Uzun süre gündem olan hastane sözü bir sonra unutulmaya başlansa da zaman zaman tekrar gündeme geliyordu. 

WestaLife AVM’nin kapatılması kararının ardından Haberal ailesinin hastane sözü yine gündeme geldi. Gerek İmza Gazetesi haberlerinin altına gerekse whatsapp ihbar hattına gönderilen mesajlarda Mehmet Haberal ve ailesinin “Hastane sözü” hatırlatılarak çağrıda bulunuluyor. İmza Gazetesi’ndeki haberin altına yorum yapan Kubilay Uzunoğlu, “Haberal’ın hastane sözü vardı. Yapsın işte. Tam ideal bir yer” diyerek çağrıda bulunurken bir çok kişi de destek verdi. 

Zonguldak Cuma namazı saati! Ezan kaçta okunuyor? | Zonguldak namaz vakitleri Zonguldak Cuma namazı saati! Ezan kaçta okunuyor? | Zonguldak namaz vakitleri

WestaLife AVM’de son durum…
Zonguldak’ın önemli alışveriş merkezlerinden biri olan WestaLife AVM, 7 yıl süren faaliyetlerinin ardından kapanma kararı aldı. Ekonomik zorluklar ve müşteri sayısındaki azalma nedeniyle AVM’de bulunan dükkanların ve iş yerlerinin büyük bir kısmı kapanmış durumda.

Hastane veya yurt!
AVM’nin kapatılmasından sonra istekler hem haberlerin altına hem de sosyal medya üzerinden iletilmeye başlandı. SSK Hastanesinin yeri ve mevcut özel hastanelerin ihtiyacı karşılayamaması nedeniyle hastane talebi ön plana çıkarken öğrenci yurdu yapılması talebi de dillendiriliyor. 


Kapanma Kararı ve Sebepleri
Eylül ayında tamamen kapanacak olan WestaLife AVM’nin geleceği ve yerine ne yapılacağı konusunda belirsizlik sürüyor. Ekonomik zorluklar ve azalan müşteri sayısı, alışveriş merkezinin kapanma kararında etkili oldu. Birçok dükkan ve iş yeri, bu nedenlerle faaliyetlerini sonlandırmak zorunda kaldı.

Vatandaşların Şikayetleri
Whatsapp ihbar hattımıza yazan vatandaşlar, WestaLife AVM’de hiçbir klimanın çalışmadığını ve AVM’nin içerisinden yoğun derecede lağım kokusu geldiğini belirtti. Vatandaşlar, "Bu kadar da olmaz, zaten bütün mağazalar kapandı. Kalan mağazalara da yoğun koku ve sıcaktan bakamıyoruz. Ne olacaksa olsun artık. Ne kokudan duruluyor ne de sıcaktan. Burada çalışanlara yazık değil mi? Hiç mi yetkili yok burada, kimse neden ilgilenmiyor. En azından klimalar çalışsın" ifadelerini kullandı. Ayrıca çektikleri videoda da AVM'nin boşaldığı görünüyor.

Muhabir: Osman Sav