UEFA, 2023 Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul'dan alınacağı haberlerini yalanlayarak kesin olarak İstanbul'da oynanacağını ve başka bir planın olmadığını açıkladı.

UEFA tarafından yapılan açıklamada; "2023 UEFA Şampiyonlar Ligi finali planlandığı gibi 10 Haziran 2023'te İstanbul'da oynanacaktır. UEFA'nın herhangi bir politik kuruluşla, hükümetle ya da futbol federasyonuyla aksi yönünde bir görüşmesi olmamıştır." ifadeleri kullanıldı.

Soru sorulmasından bıkan esnaf, çözümü kağıttan tabela yapmakta buldu! Soru sorulmasından bıkan esnaf, çözümü kağıttan tabela yapmakta buldu!

Daily Mail dün servis ettiği haberde Türkiye'deki seçimlerden sonra yaşanabilecek olaylar nedeniyle UEFA'nın Portekizli yetkililer ile temasa geçtiğini ve finalin bir kez daha İstanbul'dan alınıp Lizbon'a verilmesi ihtimali üzerine görüşmeler yaptığını iddia etmişti.

Normal şartlarda 2020 Şampiyonlar Ligi finalinin Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanması planlanıyordu ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle önce final tarihi ertelendi daha sonra da maç Estadio da Luz'da oynanmıştı.

Editör: Emre Sürücü