Hava City'nin paylaşımına göre, Afrika üzerinden gelen sıcak hava dalgası nedeniyle vatandaşlar zor günler geçiriyor. Bu sıcak hava dalgasının Çarşamba gecesi başlayıp, Pazartesi sabahına kadar süreceği belirtildi.

Hava Sıcaklıklarının Etkisi Ne Zaman Sona Erecek?

Çarşamba gündüz saatlerinde de etkisini sürdürecek olan sıcak hava dalgasının ne zaman sona ereceği merak konusu olmuştu. Hava City, bu konuda beklenen açıklamayı yaptı ve sıcak hava dalgasının ne zaman sona ereceğini duyurdu. Uzmanlardan gelen açıklama ile bu merak giderildi. Hava City'nin paylaştığı bilgiye göre, sıcak hava dalgası Perşembe günü itibarıyla İstanbul'da sona eriyor.

Türkiye'ye Müjde! Geldiği Gibi Gidiyor

İstanbul İçin Müjdeli Haber

Hava City tarafından yapılan paylaşımda, "İstanbul'da iç kesimler ve denizden uzak ilçelerle sınırlı sıcak hava dalgasından Perşembe günü tamamen kurtuluyoruz. Çarşamba gecesinden Pazartesi sabahına kadar püfür püfür Poyraz var. İç kesimlerdeki şehirlere yağışlar geliyor. Gün içindeki diğer açıklamalarımı bekleyin," ifadeleri kullanıldı.

İç Kesimlerde Yağış Bekleniyor

Öğrencilere, Oda Kiralama Artıyor! Bakanlık Teşvik Ediyor... Öğrencilere, Oda Kiralama Artıyor! Bakanlık Teşvik Ediyor...

İstanbul dışında, iç kesimlerdeki şehirler için de yağış uyarısı yapıldı. Sıcak hava dalgasının etkisini kaybetmesiyle birlikte, iç kesimlerde yağışların başlayacağı belirtildi. Vatandaşlar, Hava City'nin gün içindeki diğer açıklamalarını takip etmeye davet edildi.

Gündem Haberleri

Kaynak: Bülten