Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu, Hakkari’de kaldığı otelin odasında ölü olarak bulundu. Olay, sabah saatlerinde otel personelinin odanın kapısını çalmasının ardından gerçekleşti. Kapının açılmaması üzerine içeri giren personel, Sadioğlu’nu hareketsiz halde buldu.

Ölüm Nedeni ve İlk Bulgular

Yapılan ilk incelemelerde, Sadioğlu'nun kalp krizi geçirdiği ve bu nedenle yaşamını yitirdiği belirtiliyor. Olay yerindeki sağlık ekipleri, Sadioğlu’nun ölümüyle ilgili detaylı bir otopsi raporu hazırlayacaklarını duyurdu.

Yetkililerden Başsağlığı Mesajları

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, acı haberi sosyal medya üzerinden duyurdu. Bayraktar, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Çalışma arkadaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun.” Bakan Bayraktar’ın paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı buldu ve birçok kişi, Sadioğlu’nun vefatını üzüntüyle karşıladığını belirtti.

TPAO’dan Açıklama ve Taziye Mesajı

Yağmur bir anda bastırdı! Yağmur bir anda bastırdı!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) da “Acı Kaybımız” başlığıyla bir açıklama yaptı. Açıklamada, Mehmet Salih Bülent Sadioğlu’nun ülkeye ve kuruma kattığı değerlerin her zaman gururla anılacağı vurgulandı. TPAO, merhum Sadioğlu için Allah'tan rahmet dileyerek, ailesi, sevenleri ve tüm çalışma arkadaşlarına başsağlığı temennisinde bulundu.

Muhabir: Emre Can BAYRAM