Türkiye Gazetesi’nden Zonguldak’ta Ilk! 11 Ekim Dünya Gazete Dağıtıcıları Günü’nde Dağıtıcılara Özel Gazete! (1)-1

Her dağıtıcıya özel, 23 adet ayrı gazete hazırlanırken manşetinde her dağıtıcıya özel haber ve fotoğraflar yer aldı. 11 Ekim günü de dağıtıcıya özel hazırlanan gazeteyi başkalarının aracılığıyla dağıtıcıların evine de bırakılarak ayrı bir sürpriz gerçekleştirildi.  

Türkiye Gazetesi’nden Zonguldak’ta Ilk! 11 Ekim Dünya Gazete Dağıtıcıları Günü’nde Dağıtıcılara Özel Gazete! (2)

İhlas Pazarlama Zonguldak Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci’nin, "11 Ekim Dünya Gazete Dağıtıcıları Günü” nedeniyle dağıtıcılara özel hazırlanan gazeteden duyulan memnuniyet dağıtıcılar tarafından sosyal medyada da ayrıca paylaşılarak teşekkür edildi.
Türkiye Gazetesi’nden Zonguldak’ta Ilk! 11 Ekim Dünya Gazete Dağıtıcıları Günü’nde Dağıtıcılara Özel Gazete!Zonguldak Haberleri̇1 (1)

DAĞITICILARDAN TEŞEKKÜR!
Türkiye Gazetesi’nin emektarlarından Kemal Arat, sosyal medya paylaşımında, “Bölge müdürümüz Mustafa Değirmenci’ye çok teşekkür ediyoruz. Yaşça bizden küçük olmasına rağmen bize ve tüm personel arkadaşlarımızın yüreğine bir baba şefkatiyle dokunan biri… O güler yüzüyle şefkatiyle dertlerimize samimiyetiyle dokunan biri o kelimelerle dostluğunu anlatan bir ağabeyimiz o sizinle çalışmak bizler için bir şereftir Mustafa abim. Sizi de gazetemizin bir neferi olarak görüyoruz gizli kahramanı olarak görüyoruz. 

Sağa sola kaçıştılar! Sağa sola kaçıştılar!

Türkiye Gazetesi’nden Zonguldak’ta Ilk! 11 Ekim Dünya Gazete Dağıtıcıları Günü’nde Dağıtıcılara Özel Gazete!Zonguldak Haberleri̇1 (2)

Öyle biri daha vardı bütün yapraklar ağaçlar kağıt kalem olsa onun bir tek güzelliğini anlatamayız. Zonguldağımızın yıldızı gönüllerimize sevgisiyle dokunan Yusuf Yıldız abimiz sizin de gazete dağıtıcılar gününüz hayırlara vesile olsun”

Türkiye Gazetesi’nden Zonguldak’ta Ilk! 11 Ekim Dünya Gazete Dağıtıcıları Günü’nde Dağıtıcılara Özel Gazete! (3)

Türkiye Gazetesi’nden Zonguldak’ta Ilk! 11 Ekim Dünya Gazete Dağıtıcıları Günü’nde Dağıtıcılara Özel Gazete! (4)

Zonguldak Haberleri

Muhabir: Osman Sav