Zonguldak Kömürsporlu taraftarlar, Büyükçekmece Tepecikspor deplasmanında takımını yalnız bırakmadı! Zonguldak Kömürsporlu taraftarlar, Büyükçekmece Tepecikspor deplasmanında takımını yalnız bırakmadı!

Tv 100’de Ersin Düzen‘in sunduğu, Tümer Metin, Volkan Demirel ve Ümit Karan‘ın yorumculuk koltuğuna oturduğu programda, Zonguldaklı eski futbolcuya tepki yağdı.

Bursaspor Kulüp Başkanı Enes Çelik, Ersin Düzen, Tümer Metin, Ümit Karan ve Volkan Demirel dörtlüsüne üzerlerinde 16 numaralı ve isimleri yazılı Bursaspor formaları gönderdi. 

Bunun üzerine Zonguldaklı futbolcu Tümer Metin, Fenerbahçe’nin eski kalecisi Volkan Demirel ve Galatasaray’ın eski golcüsü Ümit Karan, Yeşil-Beyazlı camiaya övgüler yağdırarak Süper Lig’de olması gerektiğini ifade etti. 

Tümer Metin, programda yaptığı konuşmada, “Bursaspor eski günlerine geri dönsün, Süper Lig’e de gelsin. Umarım bu yönetim emeklerinin karşılığını alır. Stat, camia, şehir güzel, tesisler de güzel. Deplasman olarak da Bursa zor bir deplasman.” dedi. 

Bursaspor’un gerçek yerinin Süper Lig olduğunu söyleyen Tümer Metin’e Zonguldak’tan tepki yağdı. 

Geçtiğimiz aylarda temsilcimiz Zonguldak Kömürspor küme düşmüştü. Kamuoyu şike iddialarıyla çalkalanırken Tümer Metin sessizliğini korumuştu. 

Muhabir: Emre Sezer Sürücü