Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun (TTK) şube müdürlüğü görevinde yükselme sınavının sonuçları açıklandı.

TTK’nın kurumsal resmi internet web sitesinden yapılan duyuruda, şöyle denildi:
“TTK Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği doğrultusunda Genel Müdürlük ve Müesseselerimizde boş bulunan Şube Müdürlüğü kadrolarına atama yapılabilmesini teminen Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesince 19/10/2024 tarihinde yapılan yazılı sınav sonuçları ekte açıklanmış olup adaylar ayrıca E-Devlet üzerinden ‘Türkiye Taşkömürü Kurumu – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım’ hizmeti veya ‘Kariyer Kapısı’ https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.trinternet adresi üzerinden de giriş yaparak öğrenebileceklerdir.

‘SÖZLÜ SINAV TARİHİ DUYURULUCAK’

Görevde yükselme sözlü sınavlarının yeri, tarihi, saati ve sınavlar hakkındaki tüm duyurular kurumumuzun web sitesinde  daha sonra ilan edilecektir.
Adaylara önemle duyurulur.”
 
Ek: Yazılı sınav sonuçları için TIKLAYINIZ.

Asma’da ki korkunç olayla ilgili yeni gelişme! Asma’da ki korkunç olayla ilgili yeni gelişme!

“YAZILI SINAVI 62 KİŞİ KAZANDI”

Bu arada yazılı sınava katılmak için müracaat edenlerden 62 kişinin sınavı kazandığı, 6 kişinin sınava girmediği, 12 kişinin başarısız olduğu, 6 kişinin de sınava girmeye hak kazanamadığı öğrenildi.

Zonguldak Haberleri

Muhabir: Orhan Akyüz