Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı’nca; kurumun müessese müdürlüklerinin ihtiyacı 49 adet elektro-hidrolik yükleyici yedeklerinin teminine yönelik ihaleye çıktı.

“BİR YIL GARANTİLİ OLACAK”

TTK yetkilileri, şöyle konuştu:
“Kurumun müessese müdürlüklerinden Karadon’a 78 adet, Kozlu’ya 162 adet, Üzülmez’e 279 adet, Armutçuk’a 264 adet ve Amasra’ya 53 adet olmak üzere toplamda 836 adet elektro-hidrolik yükleyici yedekleri satın alınacak.
Malzemelerin yüzeylerinde çatlak, döküm boşluğu, kaynakla dolgu, çapak veya kullanılmalarına mani teşkil edebilecek herhangi bir kusur bulunmayacaktır. İmalat malzeme ve işçilik hatalarına karşı bir yıl firma garantisi altında olacak malzemeler,  istenilen kaliteye göre imal edilecek ve ölçüler için ayrıca firmaya numune verilecektir.
Muadili olarak verilen ana yön kontrol valfi iş yerinde elektro-hidrolik makine üzerine monte edilip 1 hafta süre ile denenecektir. Deneme sonucunun uygun olması halinde giriş işlemleri yapılacaktır. Malzemeler dış etkilerden zarar görmeyecek şekilde ambalajlı olarak teslim edilecektir.
Bu arada ihalenin teknik şartnamesinde detaylı bilgiler eksiksiz yer almaktadır.”

Kozlu’ya önemli müjde! Kanayan yara çözülüyor Kozlu’ya önemli müjde! Kanayan yara çözülüyor

İHALEYE TEKLİF VERME TARİHİ

Yetkililer, ihaleye katılacakların tekliflerini verebileceği son tarihin yarın (21 Ekim 2024 Pazartesi) saat 15.00’e kadar olduğunu bildirdiler.

MUHABİR: Orhan Akyüz

Editör: Osman Sav