Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı’nca; kurumun müessese müdürlüklerinden Kozlu’nun ihtiyacı yarı mekanize sistemlerinde kullanılmak üzere ana kumanda bloğu temini için ihale yapılacak.

Avrupa menşeli 40 adet”

Soğuksu’da korna sesleri! Vatandaş isyan etti Soğuksu’da korna sesleri! Vatandaş isyan etti

TTK yetkilileri, şöyle konuştu:
“Kurumun müessese müdürlüklerinden Kozlu’nun yarı mekanize sistemlerinde kullanılmak üzere 40 adet ana kumanda bloğu satın alınacaktır.
14 fonksiyonlu ana kumanda bloğu multi hortum bağlantılı, dağıtıcı ve kumanda bloğu tek blok olarak ve montaj bağlantıları kurumumuzda mevcut kirişli tip şiltlerde bulunan montaj yerine uygun olacaktır.
Kumanda blok kolları çarpmalardan etkilenmemesi için levye tipi değil mandal tipi olacak, valflere operatör tarafından uygulanan kuvvet ortadan kalktığında sistem mevcut gücü koruyacak şekilde kendini kilitleyecektir.
Kumanda blokları, paslanmaz çelikten ve Avrupa menşeli olacaktır.”

Ttk’dan Avrupa Menşeli Ihale! (1)

Hidrolik kumanda valfi ne işe yarar?

Hidrolik devrelerde akışkanın ne zaman, hangi yolu izlemesi gerektiğini belirleyen valflerdir. İstenildiğinde akış yolunu değiştirirler, istenildiğinde akış yolunu açıp kapatırlar. 

İhaleye teklif verme tarihi 

Yetkililer, ihaleye katılacakların tekliflerini verebileceği son tarihin 3 Ekim 2024 Perşembe günü saat 15.00’e kadar olduğunu bildirdi.

Zonguldak Haberleri
 

Muhabir: Orhan Akyüz