Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), takım elbise ihalesine de çıktı.

Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı’nca; 
kurumun ihtiyacı olarak metal ve kaynak sıçramalarına maruz kalan personelin çalışma ortamında sıvı metal, ısı ve alevin olumsuz etkilerinden korunmasına yardımcı iş güvenliği elbisesi (kaynakçılar ve dökümcüler için) satın alınması amacıyla ihale yapılacak.

MHP’de istifa depremi sürüyor! Alaplı ilçe başkanı istifa etti MHP’de istifa depremi sürüyor! Alaplı ilçe başkanı istifa etti

Whatsapp Image 2024 08 14 At 08.41.21

317 takım

TTK yetkilileri, şöyle konuştu:
“317 takım kaynakçı ve dökümcü iş elbisesi için ihaleye çıkılacak. Sıvı metal sıçramalarına maruz kalan personelin çalışma ortamında sıvı metal, alev ve sıcaklığın olumsuz etkilerinden korunmak amacı için kullanılacak elbise, çalışanın elleri, ayakları ve başı haricinde vücuduna gelecek sıvı metal ve kaynak sıçramalarının olumsuz etkilerini azaltma özelliğine sahip olacaktır.
Elbise kumaşı EN ISO 15025 Metod A’ya göre 10 saniyelik aleve tutma testi sonrasında hiçbir numune üste veya herhangi bir yan kenara alev yaymamalı, erime olmamalı, delik oluşmamalı, ortalama alevli yanma süresi ise 2 saniyeye eşit veya daha az olmalıdır.”

Whatsapp Image 2024 08 14 At 08.40.22

İhaleye teklif verme tarihi 

Yetkililer, ihaleye katılacakların tekliflerini verebileceği son tarihin 27 Ağustos 2024 Salı günü saat 15.00’e kadar olduğunu bildirdiler.

Muhabir: Orhan Akyüz