Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı’nca; 
kurumun müessese müdürlükleri Armutçuk ile Karadon’un ihtiyacı elektro-hidrolik delici ve yükleyici (duvas) yürüyüş grubu yedekleri satın alınması için ihale yapılacak.

Fındık Hasadıyla Zonguldak'ta Patlama! Fındık Hasadıyla Zonguldak'ta Patlama!

B0E05A77 Dd7E 461E 9Feb 20298Be68A29

“16 adet alınacak”

TTK yetkilileri, şöyle konuştu:
“Kurumun müessese müdürlüklerinden Armutçuk ve Karadon’un ihtiyacı olan 3 kalem olmak üzere toplamda 16 adet elektro-hidrolik delici ve yükleyici (duvas) yürüyüş grubu yedekleri ihale yöntemiyle satın alınacak. Armutçuk’a 4 adet tahrik dişlisi, 2 adet tahrik dişlisi jantı ve 2 adet sürüş tahriği (yürüyüş şanzımanı ve üzerinde yürüyüş motoruyla birlikte), Karadon’a da 4 adet adet tahrik dişlisi ve 4 adet sürüş tahriği (yürüyüş şanzımanı ve üzerinde yürüyüş motoruyla birlikte) temin edilecek.”

İhaleye teklif verme tarihi 

Yetkililer, ihaleye katılacakların tekliflerini verebileceği son tarihin 30 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 15.00’e kadar olduğunu bildirdiler.

Tahrik dişlisi nedir?

Zincir dişlisi, cer dişlisi veya tahrik dişlisi bir zincir, palet ya da diğer delikli ya da girintili maddeye hareket aktarmak üzere tasarlanmış, dişleri olan bir çark veya tekerlektir. 'Zincir dişlisi' adı genellikle radyal çıkıntılarının üzerinden geçen bir zincire geçtiği herhangi bir tekerleği tanımlar.

Zonguldak haberleri

Muhabir: Orhan Akyüz