İlk İşe Giriş Sağlık Rapor sonuçları "çalışır" olan ve Arşiv Araştırma sonuçlarına göre işe başlamaya engel suçu olmayan adayların çalışacakları işyerleri ve işe başlama tarihleri resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu.

Acun Medya Devrek’i bıraktı, Antalya’ya gitti Acun Medya Devrek’i bıraktı, Antalya’ya gitti

SGK İşe Giriş Bildirgeleri 15 Ocak 2024'te Yapılacak

İşe başlamaya hak kazanan adayların SGK İşe Giriş Bildirgeleri 15 Ocak 2024 tarihinde Müessese Müdürlüklerince yapılacak. Adaylar, isimlerinin karşılarında belirtilen işe başlama tarihlerinde ve işe başlayacakları Müessese Müdürlüklerinin Personel Şube Müdürlüklerinde saat 08.00'de hazır bulunmaları gerekmektedir.

2000 İşçi Alımının Detayları

TTK Genel Müdürlüğü ve bağlı işyerlerinde yapılan 2000 işçi alımının ilk etabında, 1114 işçinin işe başlama yerleri ve tarihleri belirlendi. İşe başlamaya hak kazanan adayların listesi, Sağlık Raporu ve Arşiv Araştırması sonuçlarına göre düzenlendi.

Henüz Sonuçları İntikal Etmeyen Adaylar İçin Duyuru

Sağlık Raporu sonuçları veya Arşiv Araştırma sonuçları henüz Kurum'a intikal etmeyen adaylar için, bu sonuçlar tamamlandıktan sonra Kurum web sitesinde ilan edileceği belirtildi. Bu adaylar, duyuru sonrasında işe başlama sürecine dahil edilecek.

Türkiye Taşkömürü Kurumu, 2 bin işçi alımında işe başlamaya hak kazanan 1.114 işçinin bilgilerini duyurdu. Adayların SGK İşe Giriş Bildirgeleri'nin 15 Ocak 2024'te yapılacak olması ve belirlenen tarihlerde hazır bulunmaları gerektiği vurgulandı. Henüz sonuçları intikal etmeyen adaylar için ilerleyen tarihlerde duyuru yapılacağı ifade edildi.

TTK'da işbaşı yapacak işçilerin listesi için tıklayınız.

Editör: Aybüke Ünal