Nesine 3.Lig 4.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 3.haftasında Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda Ağrı 1970 Spor’u ağırlayacak.

İl Hakem Kurulu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şubesi kenetlendi! İl Hakem Kurulu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şubesi kenetlendi!

8 sezon mücadele ettiği TFF 2.Lig’de başarısız sonuçlar alarak 2023-2024 sezonunda küme düşen Zonguldak Kömürspor, Nesine 3.Lig’de önemli bir başlangıca imza attı.

Sosyal medya ve sokaklar, uzun bir sürenin ardından tekrar Zonguldak Kömürspor’un başarılı sonuçlarını konuşmaya başladı.

Kırmızı-Lacivertli ekibin kupa maçıyla birlikte sezona 3’de 3 ile başlaması ve ligde 6 puanla 2.sıraya yerleşmesi kentte büyük bir heyecanı da beraberinde getirdi. 

ZONGULDAK TEK YÜREK OLACAK MI?
Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Can Güven ve öğrencilerinin ortaya koyduğu oyun ve olumlu sonuçlar, taraftarları heyecanlandırdı.

Özellikle, Kırmızı-Lacivertli ekibin lige 2’de 2 ile başlamasıyla birlikte eski taraftar gruplarından Son Kale Devrek, tribüne döneceğini açıkladı.

Son Kale Devrek’in yanı sıra Zonguldak Kömürspor’un olumlu başlangıcı uzun süredir stadyumlardan uzak kalan Kırmızı-Lacivertli taraftarlar üzerinde de olumlu bir etki bıraktığı görüldü.

TRİBÜN DOLACAK MI?
Zonguldak Kömürspor’un muhteşem başlangıcı, “11 bin’e yakın kapasitesi bulunan Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu, Pazar günü kaç kişiyi ağırlayacak?” sorusunu da beraberinde getirdi.

Kırmızı-Lacivertli camianın önde geldn isimleri, Pazar günü stadyumu doldurma çağrısında bulundu. Geçtiğimiz sezonun aksine bu çağrıya çok sayıda taraftar olumlu yönde cevap verdi.

Muhabir: Emre Sezer Sürücü