Bolu'nun Mudurnu ilçesi Alpagut köyünde, 52 yaşındaki Nevin Tekin adlı kadın, akşam saatlerinde rutin işleri için ahıra girdi. Nevin Tekin, ineklerini sağmak için hazırlıklarını yaparken trajik bir kaza yaşandı. İnek sağma makinesini bağladığı sırada, bir anda tepki gösteren inek, Nevin Tekin'e çifte attı.

İneğin ani darbesiyle yere savrulan Nevin Tekin'in durumunu fark eden oğlu Berat Tekin, hemen komşularından yardım istedi. Köy sakinleri ve ailesi, acil durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek ambulans talep etti. Ancak Nevin Tekin'in durumu o kadar kritikti ki, köyde bulunan vatandaşlar tarafından otomobille hastaneye ulaştırılması sağlandı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Nevin Tekin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Doktorların çabalarına rağmen Nevin Tekin yaşamını yitirdi.

Olayın ardından jandarma ekipleri, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı. Aile ve köy sakinleri, Nevin Tekin'in ani ve trajik ölümüyle derin bir üzüntü içinde.

Kontrolünü kaybeden otomobil bariyere çarptı! Kontrolünü kaybeden otomobil bariyere çarptı!

Bolu Haberleri

Kaynak: İHA