Hacıosmanoğlu, "Biz oradaysak ona göre hareket edecekler ama etik olanı seçilen başkan ve yönetimin önünü açmaktır. Kamuoyu adına talebim, yarından tezi yok istifalarını makama sunsunlar" dedi.

Zonguldak Kömürspor-Ağrı 1970 Spor maçına otobüs kaldıracaklar! Zonguldak Kömürspor-Ağrı 1970 Spor maçına otobüs kaldıracaklar!

"Kazanan Türk Futbolu Oldu"

Genel kurulda seçim gündeminin tamamlanmasının ardından söz alan Hacıosmanoğlu, kazananın kendisi değil Türk futbolu olduğunu belirterek, "Allah başarılı olmayı nasip etsin. Federasyon seçimlerinde algı yönetmeye çalışan kraldan çok kralcılar var. Siz iradeli olursanız insanlar sizin iradenize saygı duyar. Bu kraldan çok kralcılar her zaman Türk futbolunu yönetmeye çalıştılar ama iyi iş olduğunda kendilerine, kötü bir şey olduğunda Cumhurbaşkanımıza yazdırdılar. Biz Türk futbolunu adaletli ve ahlaklı yöneteceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanına Teşekkür

Hacıosmanoğlu, Cumhurbaşkanı'na olan minnettarlığını ifade ederek, "İlk teşekkürümü Cumhurbaşkanımıza yapıyorum. Adaylar Cumhurbaşkanı baskısıyla çekiliyor dendi. Ben Cumhurbaşkanımız ile dost olmanın şerefini, gururunu taşıyorum. Bana söyleyen herkese de şunu söyledim; Sayın Cumhurbaşkanımız yarın iktidardan düşse bile benim abim olarak her zaman yanımda olur. Onun için Cumhurbaşkanımızın hakkını ona teslim edelim" şeklinde konuştu.

Türk Futbolunu Geliştirmek İçin Çalışacağız

Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun adaletli ve ahlaklı yönetileceğini vurgularken, çocukken Avrupa takımlarının maçlarını izlerken hayran kaldıkları tribün ve zeminleri hatırlattı ve Cumhurbaşkanı'nın futbolu seven biri olarak Türkiye'de bu alanda büyük gelişmelere öncülük ettiğini söyledi.

Yoğun Çalışma Sürecine Teşekkür

Son bir aydır yoğun tempoda çalıştıklarını belirten Hacıosmanoğlu, "Bu yorgunluk Türk futbolunu güzel yarınlara taşımasına vesile olur. Teşekkür edeceğimiz çok insan var. Zaferler kolay kazanılmıyor. Bunların arkasında gizli kahramanlar da var. Onlara da çok teşekkür ediyorum" dedi.

Spor Haberleri

Kaynak: İHA