Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ukraynalı mevkidaşıyla basın toplantısı düzenliyor. Terör örgütü FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili konuşan Fidan, "İstihbarat kaynaklarımız haberi doğruluyor. Karanlık örgütün lideri ölmüştür. Terörle mücadelede milletimizin kararlılığında devam edecek. Bu ölüm haberi bizi rehavete itmeyecektir." dedi.

ABD'de Pensilvanya'da yaşayan hain terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen öldü. Örgütün internet sitesinden Gülen’in ölüm haberi duyuruldu. Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen de sosyal medya hesabından FETÖ elebaşının ölümünü doğruladı. Gülen, böbrek yetmezliği ve şeker hastalığının yanı sıra ayrıca demans sebebiyle tedavi görüyordu.

Bir yanda FETÖ Elebaşı Gülen'in ölümüne sevinenler, bir yanda üzülen "Hakan Şükür"! Bir yanda FETÖ Elebaşı Gülen'in ölümüne sevinenler, bir yanda üzülen "Hakan Şükür"!

Gülen'in ölümüyle ilgili Türkiye'den de ilk açıklama geldi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ukraynalı mevkidaşıyla düzenlediği basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Fidan, Gülen'in ölümüne ilişkin şunları söyledi:

"İstihbarat kaynaklarımız haberi doğruluyor. Karanlık örgütün lideri ölmüştür. Terörle mücadelede milletimizin kararlılığında devam edecek. Bu ölüm haberi bizi rehavete itmeyecektir." 

Editör: Osman Sav