Ünlü spor spikeri Mutlu Ulusoy, tepki çeken, ‘Devrek paylaşımı’ sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Annesinin üzerinde baskı hissettiğini için açıklama yaptığını ifade eden Ulusoy, “Devrek’te doğdum. Devrek’te büyüdüm. Benim annem hala Devrek’te yaşıyor. Babam zaten vefat etti. Annemin bir rahatsızlığı var. Annem üzerinde baskı hissettiği için çok haklı çünkü o orada. Bende bu zorunlu açıklamayı yapmak ve sizlerle paylaşmak durumunda kaldım”dedi.

DEVREK’TE DOĞDUM DEVREK’TE BÜYÜDÜM

 Kendisinin Devrek’te doğup büyüdüğünü ifade eden Ulusoy, “Bence çok saçma ama yapmak zorunda olduğum bir açıklama. O yüzden vaktinizi alacağım kusura bakmayın. Siz bunun adına zorunlu açıklama da diyebilirsiniz. Ben geride bıraktığımız günlerde sevgili Esra’nın programına katıldım. Orada benim çocukluğumla ilgili babamla ilgili bazı detayları konuştuk. Ben Devrek’te doğdum. Devrek’te büyüdüm. Benim annem hala Devrek’te yaşıyor. Babam zaten vefat etti. Annemin bir rahatsızlığı var. Annem üzerinde baskı hissettiği için çok haklı çünkü o orada. Bende bu zorunlu açıklamayı yapmak ve sizlerle paylaşmak durumunda kaldım.”

SEÇMEDİĞİM ŞEYLERİ ELEŞTİRİ HAKKINA SAHİBİM

Mutlu Ulusoy, seçmediği şeyleri eleştiri hakkına sahip olduğunu söyleyerek, “Şimdi şöyle ki bu arada ben bazı konularda babamı bile tanımam. Bir şeyi nasıl düşünüyorsam öyle söylerim. Devrek’te bir Facebook grubu varmış. Benim doğduğu yeri kötülüyor, memleketimi kötülüyor şeklinde açıklamalarım dolaşıyor muş. Burada bizim dünyamızda küçük şeyler ama orası küçük bir yer olduğu için büyük olayları dönüşebiliyor. Ben orada yaşayan ve Devrek belediyesinde çalışan bir annem var. Keşke elimde olsaydı da kendime başka bir çocukluk seçebilseydim. Devrek için iyi diye söyleyebileceğimiz şeyler Devrek’te çok şahane çokta güzel gelişti böyle bir gerçeklik yok. Bunlarda benim kendi düşüncem. Devrek gelişemiyor. Devrek büyüyemiyor. Esra hayatında neyi değiştirmek istersin diye sorduğunda ben dedim Devrek’te doğmak istemezdim. Çünkü bazı konularda çok yetenekli olduğumu düşünüyorum. Şartlar başka türlü olsaydı. Benim çocukluğum sağlıklı bir aile ile sağlıklı bir babayla daha huzurlu bir ortamda geçseydi belki bugün çok daha farklı olacaktı. Kendim için hayal etme hakkına sahibim. Seçmediğim şeyleri eleştirme hakkına da sahibim”şeklinde konuştu.

LÜTFEN ANNEMİN ÜZERİNE GİTMEYİN

Annesinin üzerine gidilmemesi gerektiğini ifade eden Ulusoy, “Ben tekrar söylüyorum ben Devrek’te doğmak istemezdim. Keşke elimde olsa kendime başka bir çocukluk satın alabilsem. Herkesin yaşadığı kendinedir. Onu ben bilirim, onu benim babam bilir, onu benim ailem bilir. Onu benim annem bilir. O yüzden rica ediyorum benim orada yaşayan annem var. Benim cenazemde bir gün oraya gelecek. Devrek’te bir gün yaşama kararı alırmıyım bilmiyorum. Aladabilirim burada. Benim vasiyetim babamın üzerine gömülmek. Orası benim doğduğum yer. Ama ben Devreği tabi ki eleştirebilirim. Konuyu alıp belli şahısların gazına gelip lütfen benim anneciğimin üzerine gitmeyiniz. Bu da bir mobing bu arada. Biz bu ülkede hepimiz özgürüz. Eleştirileri saygı ile karşılamak gerek.”

Köksal Toptan İlkokulu sular altında! Yetkililere seslendiler Köksal Toptan İlkokulu sular altında! Yetkililere seslendiler

DEVREK’LE İLGİLİ YAPABİLECEKLERİMİ YAPTIM

Mutlu Ulusoy, Devrek’le ilgili yapabilecekleri yaptıklarını belirterek, “Çünkü insanların ne yaşadığını bilemezsiniz. Siz Devrek’te mutlu ailelerinizle sıcacık evde otururken ben daha farklı şeyler hissetmiş olabilirim. Bugün siz hala Devrek’te  oturuyor olabilirsiniz. Ben buralarda olabilirim. Ben bunları söyleyebilirim. Çünkü ben mikrofon takan bir insanım. Çünkü ben bu işin okulunu okudum. Keşke sizlerde eleştirseniz. Keşke hep birlikte konuşsak. Bu memleket eleştirisi değil. Devrek gelişemiyor. Devrek büyüyemiyor. Aslında konu babamdı. Esra neyi değiştirmek istersin dediğinde konu buraya geldi. Belki başlı siteler varmış galiba. Belli başlı paylaşan insanlar varmış. Devrekli ilgili bir dünyamda yok. Burada ben kendi mesleğimle ilgili Devrek’e yapabileceğimi yaptım. Siz sunduğunuz festivallerden para kazandınız. Biz öyle insanlar mıyız? Böyle bir dünya yok. Böyle bir gerçeklikte yok. Benim annemi üzmeyelim. Ayrıca arkadaşlar işiniz gücünüz yok mu? Devrek biraz da bu yüzden büyüyemiyor. Devrek’te tek derdiniz bu mu? Beni bu kadar gözünüzde büyütmeyin. Bu ülkede çok meşhur bir insan değilim. Neden rahatsız olduğunuzu düşünmeniz gerek. Bu kadar çok kafanıza takmayın. Benim annem büyük ve önemli bir kadın. Onu üzmenizi isteniyorum. “

Muhabir: Haber Merkezi