Kdz. Ereğli Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim ve Sanat Merkezi Bilişim Teknolojileri Proje Grubu öğrencilerinden oluşan Polestar takımı, Türkiye’nin önde gelen teknoloji etkinliği TEKNOFEST’te önemli bir başarıya imza attı. Sena Güdül ve Beren Baş, Kutup Araştırma Projeleri Yarışması'nın "Fiziki Bilimler" kategorisinde Türkiye 2.’si olarak dikkatleri üzerlerine çekti.

Teknofest’te Zonguldak'ın Gurur Tablosu! Ereğli̇ Haberleri̇ (1)

Polestar takımı, milli teknolojinin gelişimine yaptıkları katkı ve gösterdikleri azimle büyük takdir topladı. Danışmanlarıyla birlikte hazırladıkları proje, havacılık, uzay ve teknoloji alanında Türkiye’nin prestijli etkinliği TEKNOFEST’te adlarını duyurmayı başardı.

Çevre yolunda kaza! Ekipler sevk edildi Çevre yolunda kaza! Ekipler sevk edildi

Başarılarını kutlayan danışmanları Müzeyyen Merve Bakangöz, ailelerine ve destekçilerine teşekkürlerini iletti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül ise gelecekte de benzer başarıların gelmesini temenni ederek Polestar takımına olan inancını dile getirdi. Polestar takımı, ilçe ve ülke genelinde gençlere teknoloji ve bilim alanında ilham kaynağı olacak.

TEKNOFEST’te elde edilen bu başarı, gençlerin potansiyelini ortaya çıkararak ülkenin teknolojik ilerleyişine önemli katkı sağlıyor.

Ereğli Haberleri

Kaynak: Bülten