Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatında sürekli işçi kadrolarında istihdam edilmek üzere 240 tekniker alımı yapacağını duyurdu. Başvurular için son tarih 9 Ağustos 2024 olarak belirlendi.

İşe Alınacak Pozisyonlar ve Başvuru Şartları

TEİAŞ, 09.08.2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümlerine göre tekniker alımı yapacak. Alınacak 240 teknikerin branşları ise şu şekilde:

  • 5 Harita Teknikeri
  • 18 Elektronik Teknikeri
  • 217 Elektrik Teknikeri

İşe alınacak teknikerlerin çalıştırılacakları iller ve diğer detaylar TEİAŞ'ın internet sitesinde ilan edilecek.

Tei̇aş Personel Alacak! İş Başvurusu Son Başvuru Tarihi 9 Ağustos! Zonguldak Kastamonu Haberleri̇ (1)

Tei̇aş Personel Alacak! İş Başvurusu Son Başvuru Tarihi 9 Ağustos! Zonguldak Kastamonu Haberleri̇ (2)

Başvuru Süreci ve Yöntemleri

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar, ilanının İŞKUR'un internet sitesinde yayımlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde başvurularını yapabilecekler. Başvurular, Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerinden, İŞKUR internet sitesi üzerinden veya e-Devlet üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Sözlü Sınav ve Değerlendirme Süreci

İŞKUR'a başvuru yapan adaylardan;

AK Parti Merkez İlçede delege seçimi heyecanı! AK Parti Merkez İlçede delege seçimi heyecanı!
  • 2022 yılı KPSS P93 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olanlar arasından, talep şartlarına uygun adaylar belirlenerek, en yüksek KPSS puanından başlanmak üzere açık iş sayısının dört katı aday belirlenecek.
  • Öncelik hakkına sahip olanlar ise, öncelik hakkı sahipliğine ilişkin belgelerin tarihi esas alınarak ve eski tarihli belgelerden başlanmak suretiyle ayrı listeler halinde değerlendirilecek.

Tüm uygun adaylar sözlü sınava davet edilecek. İşçi alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler TEİAŞ'ın internet sitesinin "duyurular" kısmında ilan edilecek.

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Başvuru şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları sınav veya atama süreçlerinin her aşamasında sonlandırılabilecek. İş gücü talebi il düzeyinde karşılanacak ve adayların adrese dayalı nüfus kayıt sisteminde yer alan adreslerine göre değerlendirilecek.

Zonguldak Haberleri

Kaynak: HABER MERKEZİ