Kastamonu’da iki kişi arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Bir kişi silahla bacaklarından vurulurken, olayın ardından saldırganın babası da bıçakla yaralandı.

Olay, Aktekke Mahallesi Deveciler Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, M.Ç. ve Z.Y. arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine M.Ç., yanındaki silahı çekerek Z.Y.’yi bacaklarından vurdu. Yaralanan Z.Y., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Saldırganın Babası Bıçakla Yaralandı

Olayın hemen ardından, Z.Y.’nin yakını E.Y., M.Ç.’nin babası Murat Ç.’nin bulunduğu kıraathaneye giderek, onu bıçakla yaraladı. Murat Ç. de sağlık ekipleri tarafından aynı hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri, her iki olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alarak inceleme yaptı. M.Ç. ve E.Y. kısa sürede suç aletleriyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kastamonu'da korkunç kaza! Öğrenci sevrisi ile tır çarpıştı! Kastamonu'da korkunç kaza! Öğrenci sevrisi ile tır çarpıştı!

Kastamonu Haberleri

Kaynak: İHA