ZONGULDAK

Tahminleri hep tutuyor! İşte altın o rakamı görecek...

Zonguldak Kuyumcular Derneği Başkanı Çetin Çelik, yatırımcılara özel yeni tahminler verdi.

Abone Ol

Zonguldak Kuyumcular Derneği Başkanı Çetin Çelik, yatırımcılara özel yeni tahminler verdi.

Zonguldak’ta yaptığı altın tahminleri hep tutan ve yaptığı tahminlerle yatırımcıların kazanmasını sağlayan Kuyumcular Derneği Başkanı Çetin Çelik, yatırımcılara yeni tahminlerde bulundu.

Zonguldak Kuyumcular Derneği Başkanı Çetin Çelik, yıl sonunda çeyrek altının 4 bin 4 bin 300 lira bandına yükseleceğini yenileyerek, yatırımcıların altına yatırım yapmalarını istedi.

EKİM KASIMDA ÇOK CİDDİ ARTIŞ OLACAK

Ekim ve Kasım ayında çok ciddi artış olacağını ifade eden Başkan Çelik, “Dünyadaki konjektörden dolayı bundan sonra söylediğim rakamlar bazıları için hayal denecek rakamlardı. 4 bin lira 4 bin 300 lira bandında olmaz diye herkes söylüyordu. Bundan sonra inancımız ve güvencemiz tamdır. 4 bin 4 bin 300 bandını bu sene çok rahat kapatacağız. Altının onsu çok rahat yükselecek. Ekim, Kasım’da çok ciddi artış bekliyorum. Onlardan dolayı çok rahat rakamlara ulaşacak. Yatırımcısını sevindirecek”dedi.

UZUN VADEDE EN İYİ YATIRIM ALTIN

Kuyumcular Derneği Başkanı Çetin Çelik, “Öncelikle vatandaşlar altın alsın. 2 bin 400 dolar altının onsu. 3 bin dolara gideceği için yüzde yirmi beş bir prim var. Dolar bazında Euoro bazında. İkincisi döviz olarak söylüyorum. Ama öncelikle kesinlikle altın almalarını dolar bazında döviz bazında daha iyi gelir getirecektir. Coinlerin ne kadar düştüğünü hep beraber gördük. 10 bin dolar bitcoinde düşüş var. Arsa alırsanız yarın bir gün satamazsınız. Kısa vadede, orta vadede ve uzun vadede altının yerini hiç bir şey tutamaz”dedi.

Loading...