İş Başvuru detaylar haberimizde yer almaktadır.

Büyükşehir Belediyesi farklı yaş şartları ile yeni sürekli işçi alımlarının başladığını duyurdu. Yapılan açıklama sonrasında başvuru şartları belli oldu. Tam zamanlı Sokak süpürgeci işçisi 6 kişi ve 1 Kişi ise hizmet binaları ve sorumluluk alanları temizlik işçisi olarak çalıştırılacak toplam daimi süreli 7 işçi alımı gerçekleştirilecektir.

Belediye İşçi Alımı Başvuruları Hangi Tarihlerde Başlayacak ve Bitecek?

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görevlendirilecek daimi süreli 7 işçi alımı için iş başvuruları 29 Kasım 2023 tarihinde başlayacak olup 1 Aralık 2023 tarihinde sona erecektir. Adayların iş başvurularını tamamlayabilmeleri için 3 günlük iş başvuru zamanı vardır.

Temizlik İşçisi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılacak

Adaylar İş başvurularını belirtilen tarihlerde başvuru kılavuzunda belirtilen web adresi üzerinden elektronik ortamda online olarak gerçekleştirebileceklerdir farklı iş başvuruları kesinlikle kabul edilmeyecektir.

THY'den büyük fırsat! Bilet kampanyasını kaçırmayın... THY'den büyük fırsat! Bilet kampanyasını kaçırmayın...

Büyükşehir Temizlik İşçi Alımı Başvuru Belgesi Var Mı?

Adaylar iş başvurularını elektronik ortamda herhangi bir belge olmadan iş başvurularını tamamlayabileceklerdir.

Temizlik İşçi Alımına Kimler Başvuru Yapabilir?

Büyükşehir Belediyesi 7 İşçi Alımı için adaylarda olması gereken iş başvuru koşulları;

6 Sokak Süpürgeci İşçi Alımı için en az İlkokul mezunu olmak. 25 ile 45 Yaş aralığında olmak. Manisa merkezde ikamet ediyor olmak. Başvuru yapacak adayın İŞKUR iş arayan kaydı olması şarttır.

1 Bina ve Hizmet alanı temizlik işçisi alımı için en az Lise mezunu olmak. 20 ile 35 yaş aralığında olmak. Manisa merkezde ikamet ediyor olmak. Kimyasal temizlik maddelerine karşı alerjik rahatsızlığı olmamak. Kronik astım ve üst solunum yolu rahatsızlığı olmamak. Erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olması şarttır.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Daimi İşçi Alımı Başvuru Kılavuzu.

Kaynak: kamupersonelialimi.com

Editör: Osman Sav