ZONGULDAK

Stefan Hundt’tan Çaycuma’nın Mandasına Sonsuz Sevgi...

Çaycuma Belediyesi, Almanya’nın Lennestadt kenti ile kardeş şehir ilişkilerinin mimarı olan eski Belediye Başkanı Stefan Hundt’un sosyal medya profil resmini “Çaycuma mandası” olarak değiştirdiğini duyurdu. Bu davranış, Çaycuma’ya olan derin sevgisini bir kez daha gözler önüne serdi.

Abone Ol

Stefan Hundt, kardeş şehir ilişkileri çerçevesinde Çaycuma’ya duyduğu sevgiyle birçok etkinlikte yer aldı. Çaycuma ile Lennestadt arasındaki bağların güçlenmesine yönelik çalışmaları sayesinde iki şehir arasında sıcak dostluk ilişkileri kuruldu. Hundt’un profil fotoğrafı değişikliği, sosyal medyada Çaycumalılar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Bağlarını Sürdürmeye Devam Ediyor
Belediye Başkanlığı görevini sona erdirdikten sonra da Çaycuma ile olan ilişkilerini kesmeyen Hundt, ilçeyi üç kez ziyaret etti. Son ziyaretinde, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantracı’nın konuğu olarak, Lennestadt’ta yaşamını yitiren Çaycumalı Hasan Akgönül adına yapılan parkın açılışına katıldı.

Fahri Hemşehrilik Beratı
Çaycuma Belediye Meclisi, 04.11.2020 tarihinde Stefan Hundt’a, iki kent arasındaki ilişkilerin gelişimine katkılarından ötürü fahri hemşehrilik beratı vermişti. Çaycuma ve Türkiye dostu Hundt’a, sağlık ve esenlik dilekleri iletildi.

Çaycuma Haberleri