ZONGULDAK

Son Dakika! TTK’da 19 işçi adayının iş yerleri belirlendi!

TTK’nın resmi internet web sitesinden duyuru yapıldı.

Abone Ol

Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda (TTK) yer üstünde 44 nitelikli işçi alımı için kura çekimi sonucunda işe girmeye hak kazanan adaylardan geriye kalan işe başlamaya engel durumu olmayan 19 işçi adayının daha çalışacağı iş yerleri belirlendi.

Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, TTK’nın resmi internet web sitesinden yapılan duyuruda, şöyle denildi:
“Kurumumuzun yer üstü iş yerlerinde 4857 Sayılı İş Kanununa tabi daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere işe alınacak olan toplam 44 nitelikli işçi alımı için Zonguldak 1. Noteri tarafından 02.05.2024 tarihinde yapılan kura çekimi sonucunda işe girmeye hak kazanan 44 adaydan geriye kalan, İlk İşe Giriş Sağlık Rapor sonuçları ‘ÇALIŞIR’ olan ve arşiv araştırma sonuçlarına göre işe başlamaya engel durumu olmayan 19 işçi adayının daha çalışacağı iş yerleri belirlenmiş olup 15.08.2024 tarihinde ilgili müessese ve İşletme Müdürlüklerine başvuracaklardır.

‘19 işçi adayının iş yerleri belirlendi, 15 Ağustos 2024 Perşembe günü müessese ve işletme müdürlüklerine başvuracaklar’ 

44 Nitelikli işçi alımı 2.Etap 19 İşçi; İşyerleri ve başvuru tarihleri için TIKLAYINIZ. 
-İşe başlamaya hak kazanan adayların 15.08.2024 tarihinde, isimlerinin karşısında belirtilen Müessese ve İşletme Müdürlüklerinde (Personel Şube Müdürlüklerinde) saat 08.00’de hazır bulunmaları gerekmektedir.