KARABÜK

Soğuksu 3. Etap TOKİ Konutları İhalesi!

Soğuksu 3. Etap TOKİ Konutları’nın ihalesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yenilendi.

Abone Ol

Karabük’te uzun süredir beklenen Soğuksu 3. Etap TOKİ Konutları’nın ihalesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yenilendi. Daha önce mevzuattaki değişiklikler nedeniyle ertelenmiş olan ihale süreci, artık tamamlanmış durumda.

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, ihale sürecinin yenilendiğini ve konutların, işyerlerinin ve ibadethane komplekslerinin modern mimari ve çevre dostu tasarımlarla hayata geçirileceğini belirtti. Şahin, projenin, bölgenin ihtiyaçlarına ve çevre şartlarına uygun şekilde planlandığını, vatandaşların daha konforlu ve güvenli bir yaşam sürmelerinin hedeflendiğini ifade etti.

Kentsel Dönüşüm Projesi Tüm Karabük'ü Etkileyecek!

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, Soğuksu bölgesindeki bu kentsel dönüşüm projesinin sadece bölgeyi değil, tüm Karabük'ü olumlu yönde etkileyeceğini belirtti. Proje kapsamında 866 adet 2+1 ve 3+1 konut, 53 işyeri, çocuk parkları, cami, okul, Kuran Kursu ve sosyal donatı alanlarının inşa edileceğini duyurdu.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Soğuksu TOKİ projesinin hem modern yaşam alanları sunacağını hem de şehrin estetik görünümünü güçlendireceğini vurguladı. Çetinkaya, “Şehri imar, gönülleri ihya prensibimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karabük’ün daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.