Ruhsatsız silahla yakalandı! Ruhsatsız silahla yakalandı!

Karabük’te sabaha karşı yoğun sis nedeniyle meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü Sefa Durmuş (36) hayatını kaybetti. Kaza, saat 04:40 sıralarında Karabük - Eskipazar D-755 kara yolu üzerindeki Cildikısık Tüneli çıkışında gerçekleşti.

YOĞUN SİS CAN ALDI

Eskipazar yönüne doğru seyir halinde olan Sefa Durmuş’un kullandığı 34 GOG 407 plakalı motosiklet, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kaldırıma çarptı ve tünel dışına savruldu. Motosikletten düşen Durmuş, yoğun sis nedeniyle plakaları ve sürücüleri belirlenemeyen bir TIR ve otomobilin altında kaldı.

Olayı gören diğer sürücüler tarafından yapılan ihbar üzerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Üzerinden geçen araçların etkisiyle feci şekilde can veren Sefa Durmuş’un cenazesi, yapılan incelemelerin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

TÜNEL ULAŞIMA KAPATILDI

Kaza nedeniyle uzun süre tek yönlü olarak kapanan tünel, ekiplerin inceleme ve yol temizliği çalışmaları sonrası yeniden ulaşıma açıldı. Jandarma ekipleri, olayın detaylarını belirlemek amacıyla tünel çıkışındaki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Karabük Haberleri

Kaynak: İHA