Selim Alan’ın belediye başkanı seçilebilmesi için tek ve son şansını da kaybettiği, aday gösterilmesi durumunda hiçbir şansının kalmadığı iddia ediliyor. 

SON ŞANSI HARUN AKIN'IN ADAY GÖSTERİLMESİYDİ!
Zonguldak’ta yaklaşık 5 yıldır belediye başkanlığı yapmasına rağmen “Memnuniyet” anketinde destek bulamayan Dr. Ömer Selim Alan’ın Ak Parti’den aday gösterilmesi durumunda belediye başkanlığını kazanması için dillendirilen tek şansı, Harun Akın’ın CHP’den aday gösterilmesiydi…
CHP aday adayları içinde CHP tabanından tepki aldığı ve istifa edeceklerin bile olduğu söylenen Harun Akın’ın aday gösterilmesini uman Selim Alan’ın Tahsin Erdem isminin çıkmasıyla hayal kırıklığı yaşadığı ifade ediliyor. 

ŞENOL ŞANAL ÖRNEĞİ GİBİ SANDIĞA GİDİLMEMESİ…
Selim Alan’ın 2019 seçimlerini CHP Belediye Başkan adayı Şenol Şanal’a tepki gösterip sandığa gitmeyen Bahçelievler başta olmak üzere küskün CHP seçmeninin kazandırdığını hatırlatan siyasi otoriteler, aynı duruma Selim Alan’ın düşeceğine vurgu yapıyorlar. 
Adayı beğenmeyen CHP seçmeni 2019 seçimlerinde gitmediği gibi bu sefer de Ak Parti seçmeninin Selim Alan aday gösterilmesi durumunda sandığa gitmeyeceği, gitse de Ak Parti’ye oy vermeyeceği konuşuluyor. 

Yılın ilk karı yağdı! Yılın ilk karı yağdı!

HESAPLAŞMAK İÇİN SELİM ALAN!
Selim Alan’ın küstürdüğü Ak Parti delege ve seçmeni ile dayak attırıp hor davrandığı Zonguldak Belediye işçileri ve esnaf bir bölümü ise özellikle hesaplaşmak için Selim Alan’ın aday gösterilmesini bekliyor. 
Selim Alan’ın “Kibirli ve egolu” tavrından bıktıklarını söyleyen partililer, esnaf ve işçiler anket araştırmalarında da tepkilerini dile getiriyorlar.

Editör: Osman Sav