Beton mikseriyle kamyon çarpıştı yaralılar araçta sıkıştı! Beton mikseriyle kamyon çarpıştı yaralılar araçta sıkıştı!

Aynı saldırıda Polis Memuru Arif Ay da yaralandı. Bayam, daha sonra annesi S.B.'yi (52) rehin aldı ve yaklaşık dört saat süren gergin bir bekleyişin ardından Özel Harekat Polisi'nin düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirildi. Rehin alınan anne, sağ olarak kurtarıldı.

M-11

Tören ve Katılımcılar

Şehit Polis Memuru Ahmet Şahan için Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende, Kastamonu Valisi Meftun Dallı, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Fatma Serap Ekmekci ve Halil Uluay, İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, askeri erkan, şehir protokolü, şehidin ailesi, mesai arkadaşları ve yüzlerce vatandaş hazır bulundu. Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, Şahan'ın görev esnasında şüpheli şahıs tarafından ateş açılarak yaralandığını ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını belirtti.

A W259373 06

Duygusal Anlar

Tören sırasında, Şehit Ahmet Şahan için dua edildi. Şehidin ailesi ve silah arkadaşları gözyaşlarını tutamazken, aynı olayda yaralanan Polis Memuru Arif Ay da görev arkadaşının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

A W259373 01

Memleketine Uğurlanması

Beş yıldır Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan ve evli, iki çocuk babası olan Şehit Polis Memuru Ahmet Şahan, düzenlenen törenin ardından dualarla memleketi Nevşehir'e uğurlandı. Şahan, Nevşehir'in Kozaklı ilçesi Abdi köyünde toprağa verilecek.

Kastamonu Haberleri

Kaynak: İHA