KASTAMONU

Sanayi Sitesi'nde Silahlı Saldırı! Cinayetle sonuçlandı

Eski Sanayi Sitesi'nde kaporta ustası olarak çalışan İbrahim Aslan, tartıştığı şahıslar tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Abone Ol

Kastamonu Eski Sanayi Sitesi'nde kaporta ustası olarak çalışan İbrahim Aslan, tartıştığı şahıslar tarafından silahla vurularak öldürüldü. Olay, sanayi sitesinde bulunan 6. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Aslan ile Ü.B ve F.B. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavganın ardından İbrahim Aslan’ın iş yerine gelen Ü.B. ve F.B., silahla ateş açtı. İş yerinin önünde duran İbrahim Aslan, kurşunların isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Polis ve Sağlık Ekipleri Hızla Müdahale Etti

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen İbrahim Aslan kurtarılamadı. Olay yerinden kaçan Ü.B. ve F.B., Küpeli Sokak’ta polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Soruşturma Başlatıldı

Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından, İbrahim Aslan’ın cenazesi hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Kastamonu Haberleri