Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmelerin sonucunda, şehre toplamda 16 doktorun tahsis edildiği belirtildi. Bu atamanın, Bartın'ın sağlık altyapısını güçlendirme hedefine büyük katkı sağlaması bekleniyor.

Aldatmaz'ın açıklamasına göre, Sağlık Bakanlığı'nın Bartın'a tahsis ettiği doktor kadrosu 10 Uzman ve 6 Pratisyen Doktor'dan oluşuyor. Yapılan atamalar şu branşlarda gerçekleştirildi: Acil tıp uzmanı, Adli Tıp Uzmanı, Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı, Çocuk Cerrahisi uzmanı, Endokrinoloji ve Metabolizma uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı, Genel Cerrahi uzmanı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, Pratisyen Hekimlerden oluşuyor. Bu adımla, Bartın'ın sağlık hizmetlerinde kalite ve erişilebilirlik açısından önemli bir iyileşme sağlanması hedefleniyor.

Milletvekili Aldatmaz, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'ya teşekkür ederken, atanan doktorların Bartın halkının sağlık hizmetlerine daha etkin ve kapsamlı bir şekilde erişimini sağlayacağına olan inancını dile getirdi.

Tomrukların altında kalan 3 çocuk babası Ekrem Ulusoy, hayatını kaybetti! Tomrukların altında kalan 3 çocuk babası Ekrem Ulusoy, hayatını kaybetti!

HABER MERKEZİ

Bartın Haberleri

Editör: Aybüke Ünal