Zonguldaklı madenci Tolga Kuku’nun kuzeni Şafak Güney’in ani ölümü, ailesi ve sevenleri tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı. Genç yaşta hayata veda eden Güney’in ölümü, ilçede de büyük bir yankı uyandırdı. Aile, acı haberin ardından yasa boğuldu.

Tolga Kuku’nun Sosyal Medya Paylaşımı: Acımız Büyük

Tolga Kuku, sosyal medya üzerinden yaptığı duygusal bir paylaşımla acısını dile getirdi. Paylaşımında, “İnna Lillahi Ve İnna İleyhi Râciün. Şüphesiz Biz Allah’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır. Halamın oğlu, kuzenim ŞAFAK GÜNEY hakkın rahmetine kavuşmuştur. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Acımız büyük...” ifadelerini kullandı.

Şafak Güney’in Vefatı: Sevenlerini Derin Üzüntüye Boğdu

İŞKUR Sanal İstihdam Fuarı Başlıyor! İŞKUR Sanal İstihdam Fuarı Başlıyor!

Şafak Güney’in ani vefatı, ailesi ve yakın çevresi üzerinde büyük bir şok etkisi yarattı. Genç yaşta aramızdan ayrılan Güney’in cenaze töreni, yakınlarının ve dostlarının katılımıyla gerçekleşecek. Güney’in beklenmedik ölümü, Zonguldak halkını da derin bir üzüntüye boğdu.

Cenaze Töreni ile İlgili Bilgiler

Güney’in cenazesi, ailesi tarafından belirlenen tarihte Zonguldak’ta toprağa verilecek. Aile, cenazeye katılmak isteyenler için bilgilendirme yapacak. Sevenleri ve dostları, Güney’in anısına dualarla ve gözyaşlarıyla uğurlanacak.

Muhabir: Emre Can BAYRAM