Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol’un önderliğinde gerçekleşecek olan bu etkinlik, tüm vicdan sahiplerini harekete geçmeye çağırıyor.

Gazze'deki Zulme Karşı Sessiz Kalamayız”

İl Başkanı Erol, uluslararası toplumun sessizliğini eleştirdi

Son bir yıldır Gazze’de devam eden kriz, Burak Erol tarafından “uluslararası kamuoyunun vicdanını yaralayan bir soykırım” olarak nitelendirildi. Birleşmiş Milletler ve uluslararası topluma yönelik sert eleştirilerde bulunan Erol, bu zulme karşı daha güçlü bir duruş sergilenmesi gerektiğini vurguladı. İnsan haklarını savunan herkesi Gazze halkının yanında olmaya çağıran Erol, İsrail’in işlediği insanlık suçlarına karşı kararlı ve net bir tavır alınmasının zorunluluk olduğunu ifade etti.

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol’dan Zonguldak'a çağrı, “Vicdanın sesini duy, harekete geç!”1

Tüm Halk Davet Ediliyor

Gazze'deki soykırıma karşı ses yükseltme zamanı

Erol, basın açıklamasına katılım çağrısında bulunarak, "İnsanlık vicdanına sahip olan herkesi, Gazze'de yaşanan bu soykırıma karşı seslerini yükseltmeye davet ediyorum. Bu insanlık dışı duruma derhal son verilmesi için hep birlikte harekete geçmeliyiz" dedi.

Basın Açıklaması Detayları

Etkinlik Madenci Anıtı'nda gerçekleştirilecek

04 Ekim 2024 Cuma günü saat 14.30’da Zonguldak’taki Madenci Anıtı önünde yapılacak basın açıklamasına geniş katılım bekleniyor. İl Başkanı Burak Erol’un yapacağı konuşmanın ardından, katılımcılar Gazze halkına destek mesajlarını iletecek. Tüm duyarlı vatandaşlar, vicdanın sesi olmak için etkinliğe davet ediliyor.

Kent lokantasının yeni yeri belli oluyor! Kent lokantasının yeni yeri belli oluyor!

Zonguldak Haberleri

Kaynak: Haber Merkezi