ZONGULDAK

OYAK Maden Metalürji Şirketleri, Üç Büyük Fuarla Dünyaya Açıldı!

Çelik üretimi, madencilik, mühendislik ve proje yönetimi alanlarında faaliyet gösteren OYAK Maden Metalürji Şirketleri, yurt içi ve yurt dışında ürün ve hizmetlerini tanıtmayı sürdürüyor.

Abone Ol

Çelik üretimi, madencilik, mühendislik ve proje yönetimi alanlarında faaliyet gösteren OYAK Maden Metalürji Şirketleri, yurt içi ve yurt dışında ürün ve hizmetlerini tanıtmayı sürdürüyor. Eylül ayında düzenlenen Metal Expo, Coiltech ve Ankiros fuarlarına katılan Erdemir, İsdemir, Erdemir Mühendislik ve Erdemir Romanya, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Eylül ayında düzenlenen fuarlara katılan OYAK Maden Metalürji Şirketleri, ürün ve hizmetlerini sergilemeye devam ediyor. Erdemir, İsdemir, Erdemir Mühendislik ve Erdemir Romanya ekipleri, İstanbul’da düzenlenen Metal Expo Fuarı'nda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. 11-14 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinliğe ilk kez katılan Erdemir ve İsdemir, hem mevcut müşterileriyle hem de yeni potansiyel müşterilerle bir araya geldi. Demir-çelik sektörünün önemli buluşmalarından biri olan fuar, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Coiltech Fuarı’nda İnovatif Ürünler

OYAK Maden Metalürji Şirketleri, 18-19 Eylül 2024 tarihleri arasında İtalya’nın Pordenone kentinde düzenlenen Coiltech Fuarı'na da katılım sağladı. Bobin sarma endüstrisinin önde gelen etkinliklerinden biri olan Coiltech’te, Erdemir Mühendislik bu yıl ilk kez yer aldı. Etkinlikte, elektrik motorları, transformatörler ve jeneratörler için kullanılan yenilikçi malzemeler ve son teknoloji makineler sergilendi. Fuar, 2025 yılında ilk kez Amerika’da düzenlenecek.

Ankiros Fuarı'nda Global Tanıtım

19-21 Eylül 2024 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Ankiros Fuarı’na katılan Erdemir, İsdemir ve Erdemir Mühendislik, metalürji sektörünün önde gelen temsilcileriyle bir araya geldi. Etkinlikte, OYAK Maden Metalürji Şirketleri, ürün ve hizmetlerini tanıtırken, Erdemir Mühendislik fuara ikinci kez katılım sağladı. Ankiros, iki yılda bir düzenlenen ve sektörün önemli buluşma noktalarından biri olarak öne çıkıyor.

Fuar Katılımlarıyla Küresel Vizyon

OYAK Maden Metalürji Şirketleri, yurt içi ve yurt dışındaki fuar katılımlarıyla global vizyonunu genişletmeyi sürdürüyor. Metal Expo, Coiltech ve Ankiros gibi büyük çaplı etkinliklerde yer alarak, hem mevcut müşterileriyle bağlarını güçlendiriyor hem de yeni iş fırsatları doğuyor.