15 Aralık 2023 tarihinde Bolu İzzet Baysal Küçük Sanayi Sitesi'nde, miras meselesi yüzünden yaşanan tartışmada Kenan Ünen, kayınbiraderi Ekrem Üreten ve oğulları Taner Ünen ile Ersan Üreten'i ağır yaraladı. Olay sırasında Kenan Ünen, aracındaki pompalı tüfekle baba ve oğulları hedef alarak ateş açtı. Kurşunların isabet ettiği üç kişi kanlar içinde yere yığıldı. Ayrıca, tüfekten saçılan saçmalardan biri oto yıkamacıda çalışan M.O.G.'ye isabet etti.

A W280061 01

Olayda ağır yaralanan Erhan Üreten, hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kenan Ünen, "Basit yaralama", "Mala zarar verme", "Silahla tehdit", "Tasarlayarak öldürme" ve "Tasarlayarak öldürmeye teşebbüs" suçlarından yargılanıyor. Kenan Ünen’in 90 yıla kadar hapsi isteniyor.

A W280061 03

Güvenlik Kamerası Görüntüleri Duruşmanın Seyrini Değiştirdi

Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan karar duruşmasında, Ekrem Üreten ve ailenin avukatları, tutuklu sanık Kenan Ünen ve oğlu Taner Üner hazır bulundu. Üreten ailesinin avukatı Sinan Barut, olaydan 5 dakika önce çekilen güvenlik kamerası görüntülerini mahkemeye sundu. Görüntülerde, Kenan Ünen’in olay öncesinde bagajdaki pompalı tüfeği aracının arka koltuğuna koyduğu ve o an oğlu Taner Üner’in yanında olduğu görüldü. Bu görüntüler, duruşmanın seyrini değiştirdi.

Sanıkların Savunması ve Mahkeme Kararı

Kenan Ünen, duruşmada öldürme kastı taşımadığını savundu. Mahkeme heyeti, güvenlik kamera görüntülerinin bilirkişi tarafından incelenmesine karar verdi ve duruşmayı erteledi.

Motosiklet, köpeğe çarptı! Motosiklet, köpeğe çarptı!

Bolu Haberleri

Editör: Aybüke Ünal