Zonguldak'ta Halk Pazarına Yoğun İlgi! | Zonguldak haber Zonguldak'ta Halk Pazarına Yoğun İlgi! | Zonguldak haber

Restorasyon çalışmalarının sürdüğü alanın bir kısmında zemin iyileştirme işlemleri devam ederken, kulelerin bulunduğu bölüm adeta karton toplama alanına dönmüş durumda. Kimliği belirsiz kişiler tarafından biriktirilen kartonlar, çevrede ciddi bir görüntü kirliliğine yol açarken, vatandaşlar bu duruma neden izin verildiğini merak ediyor.

Yangın Tehlikesi Daha Önce Yaşandı

Lavuar Alanı'nda daha önce de toplanan kartonlar yüzünden yangın çıkmış ve neredeyse büyük bir facia yaşanacaktı. Ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede söndürülse de alanın güvensiz ve kontrolsüz hali halkın endişelerini artırıyor. Vatandaşlar, yetkililerden acilen güvenlik önlemleri alınmasını talep ederek, milyonlarca lira harcanan bu projenin heba edilmemesi gerektiğini vurguluyor.

Güvenlik Önlemleri Şart

Zonguldak halkı, Lavuar Alanı’nda güvenlik zaafiyetinin giderilmesini ve projeye yeniden düzen getirilmesini bekliyor. Karton toplama alanına dönüşen bu önemli projeye daha fazla özen gösterilmesi ve acil güvenlik tedbirlerinin alınması için yetkililere çağrıda bulunuluyor.

Whatsapp Image 2024 09 21 At 12.56.11

Muhabir: Haber Merkezi