Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde Metro Turizm'e ait yolcu otobüsünde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonrası otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı.

A W244600 05

Batı Karadeniz'deki 18 yıllık cinayet Müge Anlı'da! Anneyi oğul mu katletti? Batı Karadeniz'deki 18 yıllık cinayet Müge Anlı'da! Anneyi oğul mu katletti?

Olay, İnebolu-Kastamonu karayolu Aşağı Çaylı köyü mevkiinde meydana geldi. İnebolu istikametinde seyir halinde olan Kadir K. yönetimindeki 34 YK 3800 plakalı Metro Turizm'e ait Mercedes marka yolcu otobüsünde, henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.

A W244600 01

Yolcular Güvenli Şekilde Tahliye Edildi

Yangın kısa sürede büyüyerek otobüsü sardı. Sürücü, otobüsteki yolcuları hızlı bir şekilde tahliye etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

A W244600 06

Yangın Kontrol Altına Alındı

Olay yerine gelen ekipler yangına müdahale ederek alevleri söndürdü. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı. Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı.

A W244600 02

Kastamonu Haberleri

Kaynak: İHA