ZONGULDAK

MADENLERE SU ENJEKSİYONU PROBU …

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), madenlere su enjeksiyonu probu ihalesine çıktı.

Abone Ol

Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı’nca; kurumun müessese müdürlüklerinden Karadon ve Kozlu’nun maden ocaklarının ihtiyacı su enjeksiyonu probu teminine yönelik ihaleye çıktı.

“300 ADET”

TTK yetkilileri, şöyle konuştu:
“Kurumun müessese müdürlüklerinden Karadon ve Kozlu’nun maden ocaklarında  kömür gevşetmek ve arın cidarlarına
yapılacak enjeksiyon köpük uygulamalarında kullanılmak üzere ihtiyacı olan su enjeksiyonu probu teminine yönelik ihaleye çıktı. Kozlu’ya taş ve kömür için 200 adet su enjeksiyon probu 42 mm’lik, Karadon’a da paker su enjeksiyon probu 44’mm’lik 100 adet temin edilecek.
Malzemeler izahatlara göre imal edilecektir. Su enjeksiyon probu Ø42mm, 
çalışma basıncı 50 ile 60 bar, patlama 
basıncı 120 ile 150 bar, hortum şişme/genişleme 60mm ile 80 mm, basınç tapası açma özelliği 45 ile 60 bar, çek valf sistemli olacak, çubuk bağlantı özelliği M20x1,5, arka bağlantı M20x1,5- (R1/2” Bsp özel), komple Komple boy 320 mm, elastik hortum boyu 250 mm, çap Ø 42mm, Ø 42 mm’lik enjeksiyon tapası çek valf sistemli içinde iki malzemeyi bir birine karıştırıcı özelliğine sahip olacak.

‘BİR DEFADAN DAHA FAZLA UYGULAMADA KULLANILABİLECEK ÖZELLİKTE OLACAK’ 

Hortum iki kat özel kord bezli ve kauçuğuyla beraber şişmeye, genişlemeye ve basınca dayanıklı olacaktır. Su enjeksiyon probu Ø44mm, prob toplam boyu 1500 mm, lastik boyu 1000 mm ve şişirilmeden önceki çapı 44 mm olacaktır. Prob basınç tulumbası ile su kullanılarak şişirilen bir defadan daha fazla uygulamada kullanılabilecek özellikte olacaktır.

İHALEYE TEKLİF VERME TARİHİ

Yetkililer, ihaleye katılacakların tekliflerini verebileceği son tarihin 23 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 15.00’e kadar olduğunu bildirdiler.

Zonguldak haberleri